zemljišče zazidljivo

Šentvid ŠiškaLokacija
230 210 € / m²

Opis

zemljišče v Ljubljani za gradnjo eno-, dvo-stanovanjske hiše ali dvojčka v zaselku Dvor

Zazidljivo stavbno zemljišče v Ljubljani v zavetju gozda, v mirnem zelenem okolju stran od mestnega vrveža, z razgledom na Šmarno Goro je le 150 m oddaljeno od avtobusnega postaje LPP in le 5 minut vožnje do najbljižjega AC priključka. 

Skupna velikost zemljišča je 789 m2, od tega je za stanovanjske površine namenjenih 742 m2, za območje prometne infrastrukture pa 47 m2. Na zemljišču je dovoljena izgradnja eno- ali dvostanovanjske hiše ali dvojčka. Maximalna višina zgradbe je do 11 m. Faktor zazidljivosti je do 40%. Na parceli je urejen priklop za elektriko in kabelsko televizijo ter internet (optični kabel), vodovod je v dovozni poti ob zemljišču. 

Za zemljišče je izdelano uradno geomehansko poročilo ter izvedene predhodne arheološke preiskave. Na razpolago je tudi idejna zasnova za enodružinsko hišo velikosti cca.  240 m2 ter geodetski načrt v digitalni obliki.

Lastništvo v ZK je urejeno in brez bremen. Dostop je urejen po cesti v solastnini (solastniški delež na cesti se prodaja skupaj z zemljiščem). 

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Šiška
Lokacija: Šentvid

Pregled

  • Cena: 230 210 € / m²
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PZ00030MZ
  • Vrsta: zemljišče
  • Tip: zazidljivo
  • Parcela: 789,00 m²

Želim ogled ali več informacij