hiša samostojna

Osrednjeslovenska MengešLokacija
276,00 m² Velikost
998.100 €

Opis

 

MENGEŠ, LEPŠI DEL MENGŠA, samostojna hiša 276 m2, 743 m2 zemljišča, zgrajena 1966, adaptirana 2019, v lepšem delu naselja, na čudoviti, ves dan, osončeni lokaciji se nahaja obnovljena hiša s tremi ločenimi stanovanji, ki funkcionirajo samostojno preko centralnega stopnišča in popolnoma obnovljenim dodatnim samostojnim stanovanjskim objektom (96,4 m2) z večjo teraso in atrijem. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirišči pred objektom. Za objektom se nahaja dvorišče z vrtom. Vsi priključki, hiter internet, v bližini avtobusna postaja, vrtec, šola, trgovina, hiter dostop do obvoznice. Zaradi izjemno funkcionalne razporeditve objekta in neposredne bližine celotne infrastrukture je nakup zelo dobra investicija za oddajo. Prodamo. Cena: 998.100,00 EUR

 

Dodaten opis

Na izjemni, ves dan, osončeni lokaciji se v stanovanjskem objektu nahajajo tri, funkcionalno obnovljena in na novo opremljena stanovanja. Vsako stanovanje je opremljeno z novo stanovanjsko opremo; V spalnicah so postelje, omare, posteljnina itn.; Kuhinje so izdelane po meri z vsemi kuhinjskimi aparati, mizami, stoli in vsem priborom za pripravo hrane; V dnevno – bivalnih prostorih so sedežne garniture, klubske mizice in TV sprejemniki; V pomožnih prostorih pa pralni stroji in odlagalne površine.

V dodatnem samostojnem objektu velikosti 96,4 m2 se v pritličju nahaja predprostor, kopalnica s straniščem in velik dnevno bivalni prostor s kaminom ter kuhinjo in jedilnico iz katerega se dostopa na teraso in atrij, v nadstropju pa spalnica, otroška soba in dodatna kopalnica.

Vsa stanovanja so trisobna, velikosti cca. 72 m2 z izjemno funkcionalnimi in razgibanimi tlorisi ter sledečo razporeditvijo; Dnevno – bivalni prostor v katerem je kuhinja z jedilnico in dnevna soba, dve spalnici ter kopalnica s straniščem. Iz pritličnega stanovanja se dostopa na veliko teraso, velikosti 27,6 m2, iz nadstropnega stanovanja pa na balkon. Vsem stanovanjskim enotam pripadata dve zunanji parkirni mesti z možnostjo razširitve parkirnih površin.

Na objektu je nova fasada in streha, v stanovanjih pa so delno izvedene nove vodovodne in popolnoma prenovljene elektro inštalacije z odštevalnimi elektro števci, podi ter vgrajena termoizolativna PVC okna. Ogrevanje vseh stanovanj in sanitarne vode je izvedeno s pomočjo toplotne črpalke in sončnih kolektorjev, kar omogoča izjemno nizke mesečne stroške.

Dodatni samostojni stanovanjski objekt je prav tako popolnoma obnovljen z novo fasado, vodovodnimi in elektro inštalacijami, termoizolativnimi PVC okni, tlaki, podi, ometi, sanitarno keramiko in vso novo notranjo opremo.

Optika – hitri internet, dovolj parkirišč pred objektom.

V bližini avtobusne postaje, vrtca, šole, trgovine, pošte, banke, rekreacijskih površin itn.

Stanovanjski objekt in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v stiku z naravo, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Mengeš
Lokacija: Mengeš

Pregled

  • Cena: 998.100 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PH00214ZB
  • Vrsta: hiša
  • Tip: samostojna
  • Velikost: 276,00 m²
  • Leto izgradnje: 1966
  • Leto prenove: 2019
  • Energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak