hiša samostojna

Savinjska Rečica ob SavinjiLokacija
164,30 m² Velikost
167.000 €

Opis

Naprodaj je samostojna hiša v Rečici ob Savinji, z NTP 164,3 m2, zgrajena l. 1967, s 664 m2 zemljišča.

OPIS:
Na odlični lokaciji v mirni in urejeni soseski se nahaja funkcionalna in prijetna samostojna hiša. Družinska hiša je zgrajena v dveh etažah s pripadajočim vrtom in bo očarala vse, ki prisegajo na užitke v naravi z izrazito sončno lego in potočkom v neposredni bližini. Hiša ima premišljen tloris in ima veliko prednost, da so bivalni prostori locirani na jug, ki meji na nezazidljivo zemljišče z odprtim pogledom na kraj in naravo. 

Hiša je bila v letih 2015-2017 deloma obnovljena, in sicer so bile v pritličju obnovljene instalacije z vgrajeno novo pečjo in radiatorji, vgrajena so bila nova okna in izvedene nove talne obloge. Obnovljena je bila tudi kopalnica. V hiši je tudi lončena krušna peč. 

Hiša ima funkcionalen tloris. V pritličju so kuhinja, dnevna soba, dve spalnici, kopalnica in shramba. Vsi prostori so večji, zato hiša deluje odprto in zračno. Hiša je delno opremljena. Mansarda je neizdelana in nudi možnost dokončanja po lastni izbiri. Hiša je bila na novo hidroizolirana, na novo so bili zgrajeni dimniki. Hiša je opremljena z videonadzorom. Ogrevanje je na plin (Vaillant plinski kondenzacijski kotel). 
Vlaganja na območju podpira tudi EKO sklad, zato se investicije v večjem delu lastniku povrnejo.

Ob hiši je zelenica s sadnim drevjem in zelenjavni vrt. Na zemljišču se nahaja še gospodarsko poslopje v dveh etažah, ki nudi dodatne servisne prostore in priročna dvoetažna lopa s kletno shrambo.

Lokacija bo zaradi bližine sprehajalnih poti, kolesarskih stez, travnikov in gozda očarala vse, ki si želijo bivanja v naravi. Hiša je na mirni lokaciji in obenem v bližini osnovne infrastrukture. Kraj ima potrebno infrastrukturo vključno z osnovno šolo in vrtcem ter knjižnico in osnovnimi trgovinami. Do Mozirja, ki je upravno središče, je 5,5 km. V neposredni bližini je Mozirski gaj in Logarska dolina. V izgradnji je tudi cestna povezava - tretja razvojna os, kar bo lokacijo približalo večjim mestom.

Udobna in funkcionalna hiša bo prepričala vse, ki si želijo udobja na prijetni in mirni lokaciji, ter obenem v bližini infrastrukture in narave.

ZK STANJE:
Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Bremen ni.

DOVOLJENJA:
Objekt ima pridobljeno uporabno dovoljenje po zakonu (izdana odločba).

CENA: 167.000 EUR + 2 % DPN. V ceno je že vključena oprema.

Za objekt je pridobljena energetska izkaznica št. 2016-425-34-35727, z datumom veljavnosti do 20.02.2026. Objekt se uvršča v energetski razred F (179 kWh/m2a).

Za dodatne informacije vam je na voljo Sabina Gregorič, 051 367 646, na elektronskem naslovu sabina.gregoric@naisignifica.com.

Kupec krije davek na promet nepremičnin in stroške prodaje, ki zajemajo pripravo listin in izvedbo predaje nepremičnine v višini 2 % prodajne cene plus DDV. Nepremičnina se proda videno kupljeno. Možna je menjava za 1,5- ali 2- sobno stanovanje po izbiri prodajalca (v večjih zalednih mestih).

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Savinjska
Področje: Rečica ob Savinji
Lokacija: Rečica ob Savinji

Pregled

  • Cena: 167.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PH00231SG
  • Vrsta: hiša
  • Tip: samostojna
  • Velikost: 164,30 m²
  • Leto izgradnje: 1967
  • Leto prenove: 2015
  • Energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Sabina Gregorič

Sabina Gregorič