stanovanje trisobno

Vešter Škofja LokaLokacija
116,30 m² Velikost
147.000 €

Opis

V objektu Vila Vešter v Škofji Loki prodamo novo energetsko varčno trisobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju objekta z le tremi stanovanji. Stanovanja nudijo kvaliteto bivanja hiše (nizka gostota pozidave v vaškem okolju) in omogočajo udobje, nizke mesečne stroške in brezskrbnost kot jih nudi stanovanje. Kupec si lahko notranjost stanovanja uredi po lastnih željah ker predelne stene v stanovanju še niso izvedene.

V stanovanju so predvideni naslednji prosotri: kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer je tudi izhod na veliko teraso, kopalnica, dve sobi ter shramba.

Stanovanje ima 60,5 m2 uporabne površie, 51,4 m2 terase ter 4,5 m2 veliko kletno shrambo. V ceno sta vključeni dve parkirni mesti pred objektom. 

V stanovanju ni vgrajenih predelnih sten, talnih oblog ter keramike, tako da si kupec lahko stanovanje uredi po lastnih željah in potrebah.

Ogrevanje stanovanja je že izvedeno s talnim ogrevanjem preko lastne plinske peči priključene na zemeljski plin. Stanovanje ima lasten števec za vodo (neposredno od komunale) elektriko in plin. Izdelana je predpriprava za vradnjo klimatske naprave. 

Vhodna vrata so protivlomna in ognjevarna z varnostno ključavnico.

Okna in vrata so iz kvalitetnih PVC okvirjev in s troslojno zasteklitvijo. Objekt ima 20 cm debel izolacijski sloj na fasadi kar zagotavlja nizke stroške za ogrevanje. 

Izveden je priključek na optični kabel.

Kupec ne plača posredniške provizije.

Za dodatne informacije smo na voljo na tel: 031 330 903  

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Gorenjska
Področje: Škofja Loka
Lokacija: Vešter

Pregled

  • Cena: 147.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00091JF
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 116,30 m²
  • Leto izgradnje: 2020

Želim ogled ali več informacij

Jure  Fleischman

Jure Fleischman