stanovanje trisobno

Ljubljana ŠiškaLokacija
88,39 m² Velikost
950 € / mesec

Opis

Stanovanjska površina 75,9 m2 + zimski vrt 5,1 m2 + loža 3,3 m2 + shramba v kleti 4 m2 

Trisobno stanovanje se nahaja v 2. nadstropju stanovanjsko-poslovnega kompleksa na Malgajevi ulici v Ljubljani. Je redno vzdrževano in opremljeno. 

Razporeditev, oprema in priključki 

Stanovanje ima funkcionalen tloris, ki sega na obe strani stavbe. Na SZ je velika dnevna soba s kuhinjo in izhodom v manjši zimski vrt ter otroška soba. V osrednjem delu se nahajajo hodnik, utility, kopalnica s tušem in dodatni WC. Na JV je večja spalnica z izhodm v ložo. Stanovanje je opremeljeno s klimatsko napravo, ima internetni priključek, domofon,... 

Objekt je bil zgrajen v letu 2005 in je lepo vzdrževan. V kleti so shrambe in parkirna garaža z lastniškimi parkirnimi mesti. V objektu je urejen elektronski dostop. Vsak vhod ima svoje stopnišče in dvigalo. Soseska ima tudi lasten notranji vrt. 

1 Parkirno mesto v garaži 

Lokacija in infrastruktura 

Stanovanje se nahaja nasproti parka Tivoli, za prvo vrsto stavb na Celovški cesti. Dostopna ulica je slepa, tako da je pred stavbo promet omejen. Vsa infrastruktura je v bližini (trgovine, pošta, LPP,...), do centra mesta je 10 minut peš. 

Ni primerno za kadilce, živali niso dovoljene, varščina je dvojna najemnina, vabljeni k ogledu! Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik plača cca. 950 EUR plus 22 % DDV.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Šiška
Lokacija: Šiška

Pregled

  • Cena: 950 € / mesec
  • Transakcija: oddaja
  • Šifra oglasa: OS00093MZ
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 88,39 m²
  • Leto izgradnje: 2005

Želim ogled ali več informacij