stanovanje dvosobno

Črnuče BežigradLokacija
74,40 m² Velikost
175.000 160.000 €

Opis

Na odlični lokaciji v mirni in urejeni soseski (odmaknjena od glavne ceste) ter v bližini infrastrukture (vrtec, šola, AP, trgovina, zdravstveni dom, banka, pošta, lekarna,…) in obenem narave (sprehajalnih poti in gozda) se nahaja dvostanovanjska hiša, ki je bila zgrajena leta 1966 in ima 3 etaže (K+P+M).

Predmet prodaje je mansardno stanovanje s svojim ločenim vhodom in lastnim vrtom ob hiši v izmeri 121 m2. Prodaja se solastniški delež hiše, etažna lastnina v stavbi ni oblikovana. Stanovanje je zanimivo za tiste, ki potrebujejo bližino infrastrukture in ki si hkrati želijo bližino narave. Stanovanje ima funkcionalen tloris in obsega uporaben predprostor s stopniščem, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, prostoren hodnik in spalnico ter dodaten prostor v medetaži, ki je uporaben za delovni kotiček. Vsi prostori so veliki, zato stanovanje deluje zračno. Talne obloge so različnih vrst. Ogrevanje se izvaja prek elektrike, za pripravo tople sanitarne vode se uporablja električni bojler. Ogrevala so električni radiatorji. Ogrevanje je možno tudi prek plina (urejena plinska napeljava). Stanovanje je bilo v letu 2006 delno obnovljeno, in sicer zamenjana so bila vsa okna in vhodna vrata (vrata in okna so PVC, okna imajo dvoslojno zasteklitev in zunanje rulete), izdelan je bil ločen vhod v stanovanje, obnovljene so bile vse instalacije in urejeni ločeni priključki (voda in elektrika) ter obnovljena je bila kopalnica. V letu 2006 je bila tudi obnovljena streha na hiši.

Stanovanje se proda opremljeno: kuhinja z opremo, jedilno mizo in stoli ter električnimi aparati (pečica, štedilnik, napa, hladilnik), spalnica z zakonsko posteljo z novim jogijem, nočnima omaricama in omaro, omara v dnevni sobi in sedežna garnitura, oprema v kopalnici ter miza s stoli v delovnem kotičku in pralni stroj. Parkiranje je na skupnem dvorišču.  

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača stroške priprave pogodbe in celotne dokumentacije za izvedbo prodaje ter stroške primopredaje, ki znašajo v višini 2 % prodajne cene. 

Kontaktna oseba za ogled: Sabina 051367646

Lepo vabljeni na ogled. 

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Bežigrad
Lokacija: Črnuče

Pregled

  • Cena: 175.000 160.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00137SG
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: dvosobno
  • Velikost: 74,40 m²
  • Leto izgradnje: 1966
  • Leto prenove: 2006

Želim ogled ali več informacij

Simon Kavka

Simon Kavka