stanovanje trisobno

Bizovik Moste PoljeLokacija
61,50 m² Velikost
328.000 308.000 €

Opis

LJ. MOSTE, V BLIŽINI OBVOZNICE, 61,5 m2, 3-sobno, adaptirano l. 2016, 129 m2 zemljišča, visoko pritličje, na robu naselja, na lepi in sončni lokaciji, se nahaja popolnoma prenovljeno in opremljeno stanovanje z atrijem in dvema garažama, vsi priključki, v bližini vse infrastrukture in obvoznice, stanovanje, Z. K. in etažiranje je urejeno, hitra vselitev prodamo. Cena: 308.000,00 EUR

Dodaten opis

Ob robu naselja, na lepi in sončni lokaciji, se nahaja popolnoma prenovljeno in opremljeno stanovanje z vrtom, atrijem in dvema garažama z električnim priključkom.

Večstanovanjski objekt in stanovanje sta popolnoma prenovljena. Leta 2014 sta bili obnovljeni streha in fasada, ki sta toplotno izolirani, leta 2016 pa vgrajena nova PVC termopan okna (Schuco), izdelane nove vodovodne in elektro inštalacije, nov hrastov parket, notranje ograje so iz nerjavečega jekla. Leta 2018 vgrajena še inverterska klima naprava (Mitsubishi) za ogrevanje in hlajenje, kuhinja in omare izdelane po meri ter ostalo pohištvo.

Celoten objekt in stanovanje se ogreva s toplotno črpalka (Fujitsu), ki služi tudi za ogrevanje sanitarne vode. Lasten električni števec, števec tople in hladne vode, kalorimeter ter hitri internet.

Stanovanje je sestavljeno iz predsobe, utilitija, večje kopalnice s straniščem, dveh spalnic ter dnevno – bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico z izhodom na večji atrij z zunanjim vodovodnim in elektro priključkom, lepo teraso in prostorom za druženje. 

V ceno stanovanja je vštet tudi atrij velikosti 129 m2 in dve garaži z elektro priključkom od katerih ima ena vgrajena električna dvižna vrata.

Bližina vrtca, šole, mestnega avtobusa, trgovine, pošte, banke, bencinskega servisa, sprehajalnih in kolesarskih poti proti Sv. Urhu ter obvoznice.

Objekt ima upravnika – izjemno nizki mesečni stroški. Stanovanje je Z.K. in etažiranje je urejeno.

Stanovanjski objekt in okolica sta posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture. Možna takojšnja vselitev!

Za dodatne informacije pokličite na 031 622 711 (agent Zoran Buzak).

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Bizovik

Pregled

  • Cena: 328.000 308.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00146JF
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 61,50 m²
  • Leto izgradnje: 1968
  • Leto prenove: 2016
  • Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Jure  Fleischman

Jure Fleischman