stanovanje trisobno

Savinjska CeljeLokacija
86,10 m² Velikost
220.250 €

Opis

CELJE - V BLIŽINI DVORANE ZLATOROG, 86,1 m2, trisobno, zgrajeno l. 2020, tretje nadstropje, moderno, izredno funkcionalno, opremljeno, nadstandardno stanovanje v manjšem bloku z dvigalom, sončna lega, večja terasa z lepim razgledom na okolico, velika kletna shramba in lastno parkirno mesto v kletni garaži, možnost spremembe v štirisobno, hitri internet - optika, v bližini trgovin, vrtca, šole, rekreacijskih površin, mestnega potniškega prometa in ostale infrastrukture, hiter dostop do avtoceste, prodamo. Cena: 220.250,00 EUR

Dodaten opis

Nadstandardno stanovanje (neto površina 70,8 m2), v zadnji etaži nizkega tri etažnega bloka, z izredno lepim in funkcionalnim tlorisom, ki je orientirano na jugo zahod.

Stanovanje je možno z minimalnim posegom spremeniti v štirisobno!

Prostori so razporejeni na sledeči način; Predprostor, spalnica, otroška soba, večja kopalnica s kopalno kadjo, bidejem in straniščem, utility z dodatnim straniščem, dnevno bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo (narejena po meri z vsemi aparati) iz katerega se dostopa do večje terase (8,5 m2), ki ga je mogoče pregraditi tako, da se pridobi dodatna soba.

Protivlomna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, termoizolativna okna z zunanjimi žaluzijami (krpanke) na električni pogon, avtomatski prezračevalni sistem brez odpiranja oken – mikrovent, dodatna inverterska klimatska naprava za hlajenje in ogrevanje, centralno ogrevanje prostorov (radiatorji s termostatskimi glavami) in sanitarne vode, lastni števci za elektriko, toplo in hladno vodo in ogrevanje prostorov (izjemno nizki stroški), videofon, hitri internet - optika ter praktično nova notranja oprema.

K stanovanju pripadata še večja klimatsko uravnavana kletna shramba (6,5 m2) z lastno elektriko in visokim stropom ter lastniško parkirno mesto v kletni garaži.

Objekt se nahaja v bližini dvorane Zlatorog, šole, vrtca, mestnega avtobusa, pošte, trgovine, avtoceste ter hkrati v neposredni bližini narave, ki ponuja veliko rekreacijskih površin.

Stanovanje je bilo prvič vseljeno leta 2021 s strani zdajšnjega lastnika, urejena dokumentacija z gradbenim in uporabnim dovoljenjem, možen hiter prepis in vselitev v stanovanje.

Moderen stanovanjski objekt in okolica sta posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

Za dodatne informacije pokličite na 031 622 711 (agent Zoran Buzak).

 

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Savinjska
Področje: Celje
Lokacija: Celje

Pregled

  • Cena: 220.250 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00162JF
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 86,10 m²
  • Leto izgradnje: 2020
  • Energetski razred: A2 (10-15 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Jure  Fleischman

Jure Fleischman