stanovanje trisobno

Ljubljana BežigradLokacija
77,90 m² Velikost
288.750 €

Opis

LJ. BEŽIGRAD, EINSPIELERJEVA ULICA, 77,9 m2, 3-sobno, adaptirano l. 2013, visoko pritličje, prijetno, izjemno funkcionalno, vseskozi vzdrževano, z občutkom opremljeno stanovanje z zastekljenim balkonom (5,4 m2), ki je orientiran na dvoriščno stran, v neposredni bližini centra, nasproti Plave lagune, poleg vrtca, šole, knjižnice, trgovine, gimnazije, pošte, banke, LPP, zdravstvenega doma in tržnice, k stanovanju pripadata še klet in shramba, parkirišče na dvorišču, možnost dokupa ene ali dveh zidanih garaž,

Dodaten opis

Izjemno funkcionalno stanovanje, na izredni lokaciji, ki je bilo leta 2013 popolnoma prenovljeno razen termoizolativnih oken z roletami, ki so bila zamenjana leta 2008. V letu 2013 so se vgradila vhodna protivlomna vrata, vsa notranja vrata, delno novi podi, obnovljen je bil lepo ohranjen prvotni hrastov parket, popolnoma se je obnovila kopalnica, utiliti in kuhinja z novimi inštalacijami in sanitarno keramiko. V celotnem stanovanju je bila zamenjana tudi elektroinštalacija z elektro omarico.

Vgradila se je nova, po meri izdelana kuhinja z vsemi aparati (pomivalni stroj, pečica, indukcijska kuhalna plošča), po meri izdelane omare v predprostoru ter oprema v dnevnem prostoru in ostalih sobah.

Razporeditev stanovanjskih prostorov je izjemno funkcionalna.

Predprostor, kopalnica s straniščem, utiliti s pralnim strojem, dve spalni sobi ter velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico iz katere se dostopa na zastekljen balkon, ki je orientiran na dvoriščno stran.

Stanovanje je popolnoma opremljeno, pripadata pa mu še klet in shramba.

Možnost dokupa ene ali dveh zidanih garaž, ki se nahajata na dvorišču stanovanjskega objekta in omogočata nemoteno parkiranje skozi cel dan.

Lasten števec za ogrevanje in elektriko, optika – hitri internet.

Lokacija je izjemna (dobra investicija), v neposredni bližini centra (nasproti Plave lagune), poleg vrtca, šole, otroških igrišč, knjižnice, trgovine, gimnazije, pošte, banke, LPP, zdravstvenega doma in tržnice.

Z.K., gradbeno in uporabno dovoljenje so urejeni!

Možnost takojšnje vselitve!

Za dodatne informacije pokličite na 031 622 711 (agent Zoran Buzak).

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Bežigrad
Lokacija: Bežigrad

Pregled

  • Cena: 288.750 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00171JF
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 77,90 m²
  • Leto izgradnje: 1956
  • Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak