stanovanje štirisobno

Koseze ŠiškaLokacija
106,90 m² Velikost
1.250 € / mesec

Opis

LJ. ŠIŠKA – KOSEZE, 106,9 m2, 4SS, adaptirano l. 2021, 2. nadstropje, izjemno funkcionalno, opremljeno stanovanje z dvema večjima terasama, v urejenem terasastem bloku, mirno naselje, optika - hitri internet, v bližini mestni potniški promet (LPP), šola, vrtec, nakupovalno središče, lahek dostop do avtoceste. Stanovanje se oddaja z stanovanjsko opremo in aparati. Možen dodatni najem garaže. Cena: 1.250 €/mesec.

Razširjen oglas

V izjemno mirnem naselju,  v urejenem bloku oddamo obnovljeno in opremljeno stanovanje z dvema večjima terasama neto površine 81,4 m2.

Lepa in funkcionalna razporeditev prostorov: predprostor z vgradno omaro, kopalnica (pralni stroj), ločeno stranišče, bivalni prostor, ki je povezan s kuhinjo in jedilnico iz katerega se dostopa na veliko teraso, spalnica ter dve otroški sobi z lastno teraso.

Stanovanje je delno obnovljeno in opremljeno; PVC termoizolativna okna z žaluzijami, kuhinja z aparati (pečica, kuhalna plošča, pomivalni stroj in hladilnik), obnovljena kopalnica in stranišče, centralno ogrevanje, optika - hitri internet.

V neposredni bližini mestnega avtobusa (LPP - Urbana), šole, vrtca, rekreacijskih poti in trgovskega središča. Do AC-priključka 1 min.

Stanovanje se oddaja opremljeno!

Stanovanje in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture. Cena: 1.250 €/mesec.

Pogodba se sklepa za obdobje do enega leta.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Šiška
Lokacija: Koseze

Pregled

  • Cena: 1.250 € / mesec
  • Transakcija: oddaja
  • Šifra oglasa: OS00201ZB
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: štirisobno
  • Velikost: 106,90 m²
  • Leto izgradnje: 1975

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak