stanovanje trisobno

Ljubljana BežigradLokacija
79,50 m² Velikost
318.000 €

Opis

LJUBLJANA-BEŽIGRAD, blizu Austria Trend hotela, 3-sobno stanovanje, 79,50 m2 NTP, l. gradnje 2011, l. adaptacije 2022, VSELJIVO TAKOJ

Naprodaj je takoj vseljivo in delno opremljeno stanovanjej na izjemno atraktivni lokaciji ob Dunajski cesti, v neposredni bližini World Trade Centra in Austria Trend Hotela, v objektu »Dunajska vertikala«, ki je bil zgrajen leta 2011. V neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče LPP (Smelt), poštna poslovalnica, vrtec, osnovna šola, bančne poslovalnice, AC priključek, itd.

OPIS
Proda se 3-sobno stanovanje v izmeri 79,50 m2. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom. Orientirano je v smeri J. Finalna talna obloga v bivalnih in spalnih prostorih je parket ter keramika v kopalnici in shrambi. Finalna talna obloga lože je lesen pod. Okna so dvoslojna v ALU okvirjih. Nameščena so notranja senčila (žaluzije). Vhodna vrata so protivlomna/protipožarna. Objekt je priključen na omrežje mestnega toplovoda. Ogrevala so radiatorji, na katerih so nameščeni termostatski ventili. Vgrajena je ena klimatska naprava. 

Stanovanje je bilo poleti leta 2022 popolnoma prenovljeno - brušen in lakiran parket, izvedena slikopleskarska dela, pregledana in servisirana klimatska naprava, vzpostavljeno mehansko prezračevanje stanovanja (sistem rekuperacije),  vzpostavljeno je bilo delovanje domofona s funkcijo odpiranja glavnih vhodnih vrat, pregledan sistem zaklepanja in nastavitev vhodnih vrat, pri samih vhodnih vratih v stanovanje je bil nameščen zvonec, opravljene so bile meritve elektro instalaciji, na radiatorje so bili nameščeni termostatski ventili. Prepleskane so bile tudi vse skupne površine objekta (hodniki in stopnišča).

RAZPOREDITEV PROSTOROV
•    Bivalni prostor 71,10 m2
•    Shramba 3,60 m2
•    Loža 4,80 m2
SKUPAJ 79,50 m2

Shramba se nahaja v isti etaži kot stanovanje.

Stanovanje se prodaja brez parkirnega mesta v garaži, po izbiri kupca pa je parkirno mesto mogoče dodatno kupiti. Alternativno na željo kupca, prodajalec seznanja z možnostjo najema parkirnega mesta v garaži, ki se nahaja v kletni etaži objekta. 

OPREMA
Stanovanje je delno opremljeno (oprema ostane v stanovanju) in ima klimatsko napravo. Oprema, ki se nahaja v stanovanju, je sledeča: kuhinja s kuhalnimi elementi in hladilnikom, sanitarna oprema v kopalnici. Stanovanje je opremljeno z domofonom. Stanovanje ima možnost vgradnje sobne peči na drva, saj se v stanovanju nahaja dimnik. 

ZK STANJE
Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Bremen ni.

DOVOLJENJA
Objekt ima pridobljeno uporabno dovoljenje. 

CENA

Cena za stanovanje 325.950 EUR + 2% DPN. V ceno je že vključena oprema.

Cena za parkirno mesto 20.000 EUR + 2% DPN.

Stanovanje in parkirno mesto se prodata po načelu videno kupljeno. Kupec nosi stroške davka pri prodaji stanovanja in parkirnega mesta. Osnutek prodajne pogodbe je objavljen na spletni strani organizatorja prodajnega postopka, družbe NAI Significa d.o.o., Vošnjakova 1, 1000 Ljubljana.

Energetska izkaznica
Za objekt je pridobljena energetska izkaznica št. 2015-310-174-28175, z datumom veljavnosti do 13.09.2025. Objekt se uvršča v energetski razred B1 (19 kWh/m2a). 

Ogled
Ogledi stanovanj in parkirnih mest so možni ob predhodni najavi pri Organizatorju, na kontaktih: telefonska  številka: +386 51 367 646, e-pošta: sabina.gregoric@naisignifica.com.

Ostalo 
Stanovanje je vseljivo takoj oz. po zaključenem prodajnem postopku! Primerno tako za lastniške potrebe po bivanju in tudi kot investicijska priložnost!

***Informacije o postopku prodaje najdete na SPODNJI POVEZAVI.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Bežigrad
Lokacija: Bežigrad

Pregled

  • Cena: 318.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00216NZ
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 79,50 m²
  • Leto izgradnje: 2011
  • Leto prenove: 2022

Želim ogled ali več informacij

Sabina Gregorič

Sabina Gregorič