hiša samostojna

Osrednjeslovenska MedvodeLokacija
354,40 m² Velikost
468.850 €

Opis

na robu naselja SVETJE, s prečudovitim pogledom na okoliške hribe, na lepi in sončni lokaciji, se nahaja samostojna, delno prenovljena hiša z dvema dokončanima stanovanjskima enotama, delno dokončanim dodatnim stanovanjem v zadnji etaži, dvojno garažo, kletjo in prekrasnim atrijem, vrtom in prostorom za druženje, urejeno dvorišče z možnostjo parkiranja več vozil, vsi priključki

Ob robu naselja, na lepi in sončni lokaciji, s prečudovitim pogledom na okoliške hribe, na ne poplavnem območju, varnem tudi pred vdorom podtalnice, se nahaja atraktivna, izjemno lepo vzdrževana samostojna hiša z razgibanim tlorisom, dvema samostojnima stanovanjskima enotama, delno dokončanim stanovanjem v zadnji etaži, dvojno garažo s pomožnimi prostori in kletjo.

Prek centralnega stopnišča pa objekt zelo praktično funkcionira tudi kot enodružinska hiša.

Okoli hiše je urejena zelenica, na kateri se nahaja atrij, prostor za druženje, zelenjavni vrt in tlakovano dvorišče z možnostjo parkiranja več vozil. 

Objekt je vseskozi vzdrževan in obnavljan. Leta 2010 so bila delno zamenjana okna, obnovljena kuhinja z jedilnico, vključno z inštalacijami, na novo narejena spodnja kopalnica in delno obnovljen parket ter vgrajen nov laminat. V istem letu je bila tudi zgrajena popolnoma nova škarpa.

Streha je prekrita z BRAMAC kritino, ogrevanje celotnega objekta je centralno, objekt ima plinski, vodovodni, elektro, kanalizacijski in optični (hitri internet) priključek.

Razporeditev prostorov v objektu je sledeča:

-   V pritličju, z lastnim vhodom, se nahajajo dvojna garaža, kurilnica, shramba, soba, ločeno stranišče in večja kopalnica ter dodatna soba v medetaži.

-   V nadstropju s samostojnim vhodom se nahaja predsoba, iz katere se dostopa do ločenega stranišča, shrambe, delovne sobe, kuhinje z jedilnico, ki je povezana z dnevno sobo, iz katere se dostopa na večjo teraso, in v medetaže, kjer se nahajajo kopalnica s kopalno kadjo, dve spalnici in dodatna soba.  

-   Zadnjo, delno dokončano etažo, ki lahko funkcionira kot popolnoma samostojna stanovanjska enota, pa je možno dokončati popolnoma po lastnih željah.

Ob hiši je lepa zelenica z razgledom na hribe, z zelenjavnim vrtom, prostorom za druženje in urejenim dvoriščem, ki omogoča parkiranje več vozil.

Hiša se nahaja v neposredni bližini šole in vrtca, športnega parka, avtobusne postaje, trgovine, sprehajalnih in kolesarskih poti ter vse ostale infrastrukture.

Hiša in okolica je posebnost, ki omogoča višjo kakovost bivanja, umirjen način življenja v bližini mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

 

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Medvode
Lokacija: Medvode

Datoteke

Pregled

  • Cena: 468.850 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PH00249ZB
  • Vrsta: hiša
  • Tip: samostojna
  • Velikost: 354,40 m²
  • Parcela: 561,00 m²
  • Leto izgradnje: 1978
  • Leto prenove: 2010
  • Energetski razred: G (210-300 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak