poslovni prostor skladišče

Osrednjeslovenska LogatecLokacija
2.680,00 m² Velikost
5 € / m² / mesec

Opis

Oddamo skladiščni šotor blizu AC v PC Logatec. Prostor velikosti 2.680 m2 bruto in 2.550 m2 neto ima 2 vhoda iz ene strani ter 1 iz druge. Šotor ima ALU stranice. Strošek elektrike se računa po dejanski rabi.

Višina 4,4 m neto, sleme 6,3m. Šotor ima dimenzije 85 m x 30 m (2x15).

Ima zemljišče (pas za manipulacijo in 12 parkirnih mest za tovorna vozila), dostop za tovorna vozila je urejen, v šotoru je kompletna razsvetljava, v šotoru in pred šotorom je bila v 2021 položena nova asfaltna podlaga. Ogrevanje v šotoru si stranka lahko uredi sama (trenutno ni ogrevanja) in sicer z uporabo grelnikov puhalnikov vročega zraka. Gretje žlot in strehe zaradi taljenja snega je urejeno.

Možnost najema: - kontejnerja/skladiščne pisarne (vključno s pohištvom in gretjem/hlajenjem); - storitve razklada/naklada in manipulacije kontejnerjev, kamionov na nakladalnih rampah; - WiFi in neomejen internet (žična/brezžična)+modem+souporaba kamer v šotoru.

Možnost najema dodatnih površih v grajenih skladiščih. Skladiščni kompleks je ograjen, prostori so varovani (video, alarmi, požarno), velika moč elektrike, kompresorska postaja. Opcija najema prostorov tudi z manipulacijo in ostalimi storitvami v primere potreb najemnika.

PC Logatec se nahaja 30 min od Ljubljane ob avtocesti Ljubljana-Koper in je ena izmed najboljših logističnih lokacij zaradi strukture, dostopa, lege, železnice...

Oglaševana cena je za obdobje od dveh let naprej. Za krajša obdobja je cena višja.

Pogoj oddaje je delitev stroškov oddaje.

 

 

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Logatec
Lokacija: Logatec

Pregled

  • Cena: 5 € / m² / mesec
  • Transakcija: oddaja
  • Šifra oglasa: OP00286NB
  • Vrsta: poslovni prostor
  • Tip: skladišče
  • Velikost: 2.680,00 m²
  • Leto izgradnje: 2020
  • Energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Želim ogled ali več informacij

Niko Banovič

Niko Banovič