stanovanje trisobno

Center Ljubljana centerLokacija
111,10 m² Velikost
418.750 €

Opis

na odlični lokaciji, se nahaja atraktivno in prostorno ter popolnoma prenovljeno trisobno stanovanje z izredno funkcionalnim tlorisom, vsi priključki, stanovanje je možno z minimalnim posegom spremeniti v štirisobno, v bližini Univerzitetnega kliničnega centra, vrtca, šole, fakultet, trgovin, železniške postaje itn.

Na sončni lokaciji (orientirano na jug) se v manjši, večstanovanjski staromeščanski stavbi nahaja atraktivno, leta 2010 prenovljeno in opremljeno stanovanje. Stanovanje je posebnost, saj atrijska lega stavbi omogoča zasebnost ter umirjen način življenja v središču mesta in bližini celotne infrastrukture.
 
Visoki stropi z oboki (3,40 m) še povečajo občutek prostornosti stanovanja, obenem pa omogočajo izdelavo galerije. Posebnost je tudi možnost poljubne prerazporeditve prostorov, saj so nosilne le zunanje stene. Stanovanje je sestavljeno iz večjega hodnika, prostorne spalnice, dodatne sobe, velikega dnevno-bivalnega prostora, povezanega s kuhinjo z jedilnico, in kopalnice. Dnevni prostor je z minimalnim posegom možno razdeliti na dve dodatni sobi, ter v njem namestiti tudi kamin.
 
Stanovanje je energetsko varčno, z nizkimi stroški ogrevanja, in ima dobro zvočno izolativnost (nov fasadni ovoj, termoizolativna okna, klasična opečnata gradnja z debelimi stenami). Prostorno dvorišče pred stavbo, v celoti prenovljeno l. 2017, nudi štirim lastnikom stavbe možnost sprostitve, druženja in igre z otroki.

Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno leta 2010: vgrajena 3-slojna PVC termopan okna, novi ometi, prenovljene vodovodne in elektro inštalacije, sanitarna keramika in talno gretje v kopalnici, etažna plinska peč za ogrevanje stanovanja in sanitarne vode z lastnim plinskim števcem, lasten električni in vodovodni števec, internet. Talna obloga je klasični bukov parket (ribja kost). Streha stavbe je bila popolnoma obnovljena l. 2000.
 
V bližini UKC, vrtca, šole, fakultet, mestnega avtobusa, trgovine, pošte, banke, železniške postaje itn. MOL bo izvedel tudi ureditev bližnje okolice stavbe (obnova in širitev Masarykove), načrtovani so tudi potopni količki in ureditev parkiranja izključno za stanovalce v neposredni bližini stavbe.
 
Urejena etažna lastnina, zemljiškoknjižno urejeno.
 
Zaradi odlične lokacije in funkcionalnosti je nakup zelo dobra investicija.

Pogoj prodajalca je kupčevo plačilo 2 % davka na promet nepremičnin.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Ljubljana
Področje: Ljubljana center
Lokacija: Center

Pregled

  • Cena: 418.750 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PS00339ZB
  • Vrsta: stanovanje
  • Tip: trisobno
  • Velikost: 111,10 m²
  • Leto izgradnje: 1880
  • Leto prenove: 2010
  • Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak