hiša samostojna

Udje GrosupljeLokacija
236,50 m² Velikost
588.000 €

Opis

UDJE PRI GROSUPLJEM, IZJEMNA LOKACIJA, 236,5 m2, samostojna hiša, zgrajena l. 2001, 1.000 m2 zemljišča. V bližini Grosupljega, ob potočku in gozdu, na čudoviti, ves dan osončeni lokaciji (jugozahodna lega) ob robu naselja, se nahaja zelo lepo vzdrževana hiša z dvojnim nadstreškom za vozila, tlakovanim dvoriščem, parkirišči, večjo teraso s prostorom za druženje in lepim vrtom na katerem je postavljena velika lopa.

                V neposredni bližini Grosupljega, na začetku izjemno urejenega naselja, v bližini potočka in gozda, na čudoviti, ves dan osončeni lokaciji (jugozahodna lega), se nahaja izjemno atraktivna hiša z razgibanim tlorisom in funkcionalno postavitvijo notranjih prostorov, ki nudi kvalitetno in prijetno bivanje. Okoli hiše je urejeno dvorišče, parkirišča, dvojni nadstrešek za vozila s shrambo, urejen prostor za druženje na terasi z zunanjim kaminom z velikim vrtom na katerem se nahaja večja lopa. 

                Objekt je klasično grajen in skrbno vzdrževan. Ima opečnato strešno kritino, izolirano fasado in podstrešje, termoizolativna (TERMOPAN) okna z roletami, vgrajen in po meri narejen lončeni kamin, toplotno črpalko, več inverterskih klimatskih naprav za ogrevanje in hlajenje, sodobne elektro instalacije s FIT varovalkami in trifazno vtičnico. Na strehi je vgrajena sončna elektrarna, ki omogoča izjemno nizke stroške energije.

                Prostori v objektu so razporejeni na sledeči način: v pritličju se nahaja hodnik z večjim večnamenskim prostorom, ki ga je možno spremeniti v dodatno sobo, kurilnica - utility – pralnica, shramba, kopalnica, velik dnevno – bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico iz katerega se dostopa na pokrito teraso in vrt. V tem delu hiše se nahaja lepa po meri izdelana lončena peč, ki doda posebno ugodje bivanju.

Preko centralnega stopnišča se dostopa v nadstropje s štirimi otroškimi sobami (dve imata izhod na balkon), spalnico z lastno kopalnico in garderobno sobo, ki ima prav tako dostop na svoj balkon in kopalnico.

                Hiša je popolnoma opremljena in zasnovana tako, da je možno z minimalnim posegom izdelati dve popolnoma ločeni stanovanjski enoti s samostojnimi vhodi. Ker je objekt izoliran, ima izvedeno ogrevanje preko toplotne črpalke, termoizolativna okna in je priključen na lastno sončno elektrarno, so izjemno nizki stroški ogrevanja in vzdrževanja.

                Pred objektom in dvojnim nadstreškom je možno parkirati več vozil, ob in za hišo pa je urejen prekrasen vrt, na katerem je urejen prostor za druženje, opremljen z zunanjim kaminom, ki meji na potoček in gozd, ki ga je možno dokupiti.

                V bližini hiše ustavi šolski avtobus, vrtec in šola sta oddaljena cca. 1 km od hiše, vsa ostala infrastruktura je  v Grosupljem.

                Hiša in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v naravi, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

Lokacija

Država: Slovenija
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Grosuplje
Lokacija: Udje

Pregled

  • Cena: 588.000 €
  • Transakcija: prodaja
  • Šifra oglasa: PH00343ZB
  • Vrsta: hiša
  • Tip: samostojna
  • Velikost: 236,50 m²
  • Leto izgradnje: 2001
  • Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Želim ogled ali več informacij

Zoran Buzak

Zoran Buzak